Zwolle


Beschermd Wonen Eerdelaan

Lees voor
BW Eerdelaan
Bij Locatie BW Eerdelaan kunnen je je verder ontwikkelen

Locatie BW Eerdelaan is een beschermde woonvorm en biedt plaats aan 21 mensen met een diagnose in het autistisch spectrum  (ASS), die de wens en mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen om daarna door te stromen naar een andere woonsituatie, met of zonder begeleiding.

De locatie is gesitueerd op de tweede verdieping van een pand van Dimence en biedt twee vormen van begeleiding; groepswonen (6 plekken) en individuele begeleiding (15 plekken). Binnen het groepswonen hebben de bewoners een eigen zit/slaapkamer, douche en toilet. Ze delen de woonkamer en keuken. De gezamenlijke eetmomenten vormen een belangrijke basis voor een vaste structuur. 
De cliënten die individueel begeleid worden, beschikken naast een eigen douche en toilet, ook over een eigen keukenblok met kookgelegenheid in de zit-/slaapkamer. Buiten de individuele begeleidingsmomenten, is de begeleiding aanwezig en bereikbaar voor bewoners.

Het team biedt een voorspelbaar en veilig leefklimaat. De cliënt weet waar hij aan toe is en waar hij naar toe werkt. Het zorgtraject is overzichtelijk en gestructureerd.

Deze locatie biedt jou het volgende:
  • Veel aandacht voor het ontwikkelen van praktische en sociale vaardigheden bij de bewoner.
  • Je biedt methodische begeleiding die specifiek gericht is op ASS-problematiek.
  • Je komt in een team met veel expertise op het gebied van van autisme die zorg draagt voor begeleiding op alle levensgebieden.